Egyre több részlet derül ki arról a gyújtogatós akcióról, amely miatt Amanda Bynest bevitték a pszichiátriára. A mára teljesen kontrollt vesztett, egykori Disney-s gyerekszínész, miután benzinnel gyújtogatott egy olyan nő kocsibejáróján, aki nem is ismeri, egy italboltban bement a személyzeti részre, az üzlet egyik tulajdonosa pedig látta, hogy Bynes egy csapban locsolja valamivel a kutyáját.

Egy másik szemtanú pedig arról számolt be, hogy látta magát a gyújtogatást, megállta a kocsijával, ekkor Bynes azt panaszolta neki, hogy a kutyája megégett.

A TMZ ezekből, és számos egyéb hírmorzsából azt rakta össze, hogy Bynes alighanem a kutyáját is lelocsolta benzinnel, hogy felgyújtsa, és a kicsit megégett állatot az alábbi videón is látható italboltban próbálta megtisztítani. A kutya egyébként a szüleihez került, őt magát pedig két hétig fogják zárt osztályon tartani, hogy kellően kivizsgálják. A szülők ezt már hónapokkal ezelőtt kérték, de Bynes eddig csak simán bizarrul viselkedett, ezért hivatalosan nem ítélték gyógykezelésre. Most a skizofrénia jeleit vélik felfedezni rajta.

Amanda Bynes -- Scrambled to Save Gasoline-Soaked Dog After Driveway Fire - Watch More Celebrity Videos or Subscribe