Nagy Tamás néhány éve még keresett táncos volt, ám aztán a zenekar feloszlott, és ezzel a helyzettel nehezen tudott megbirkózni - írja a Blikk. Ráadásul anyagi helyzete is megromlott, és a házassága is megingott.

" Nagyon nagy kudarcélmény volt, hogy hirtelen már nem tudtam előteremteni azt, amit korábban, nem tudtam azt nyújtani, amit szerettem volna. Egyre nehezebben éltem meg ezt, belebetegedtem, depressziós lettem. A feleségem ugyan próbált segíteni, de nem tudott, a kapcsolatunk tönkrement, én pedig azt a megoldást választottam, hogy elköltözöm"  – nyilatkozta.  A táncos ráivott a depresszió ellen szedett gyógyszereire, ami erőteljesen eltompította őt. Felesége segítségével aztán bekerült a Merényi kórházba, ahol tavaly novemberig feküdt.

"Vera hazaköltöztetett, és megtalálta nekem a Merényi kórházat, ahol tavaly egészen novemberig három hónapon át feküdtem. Meg akartam gyógyulni, ezért komolyan vettem az egészet."

Sajnos ennek ellenére a házasságát már nem sikerült megmenteni, másfél hónapja elköltözött otthonról, és a válókeresetet is beadta.Három lányát azonban ő viszi a bölcsődébe és az óvodába is.