Bár Gáspár Győző és neje ismét szerepel az adóslistán, amit a NAV hozott nyilvánosságra legutóbb, nem fukarkodnak a kiadásokkal. Mint kiderült, nagyobbik lányuk, Evelin nem ösztöndíjas (vagy legalábbis nem csak ösztöndíjas) tanulmányt folytat jelenleg Miamiban, hanem egy méregdrága nyelvtanfolyamért is csengetnek neki a szülei. A Blikk információi szerint a hét végén maga a Gáspár-lány posztolta a Facebookon oklevelét, amiről némi utánajárásnak köszönhetően kiderült, több mint egymillió forintba kerülhetett. A lányra fordított összegben még nincs benne a repülőút, a bulizásokra, ruházkodásokra adott összeg, ráadásul Gáspár Evelin kint személyi edzővel fogy, ami szintén nem lehet olcsó mulatság (a lap szerint cirka hárommillió havonta).

"Az embereknek az is baj, ha egy cigány tanul, az is, ha nem" - reagált a Blikk megkeresésére Győzike. "A szülő feladata, hogy támogassa gyermeke tanulmányait. Evelin már tett előre hozott emelt szintű angol érettségit, és valóban elvégzett Amerikában egy nyelviskolai kurzust." A showman szerint lánya délutánonként járt angolt tanulni, délelőtt pedig a felkészítőre, ami a diplomataképzőhöz kell majd, ha leérettségizett itthon. "Hat hét múlva jön haza, és készül befejezni az itthoni tanulmányait" - tette hozzá.

A lap hírével szemben tehát nem lehet azt állítani, hogy Gáspár Evelin nem ösztöndíjas képzésre jár, hiszen a diplomataképzőre való felkészítő a nyelvtanfolyam mellett még simán lehet ösztöndíjas. Az viszont az adótartozások fényében tényleg érdekes, hogy luxustanfolyamokra is telik, bár Gáspár szerint ehhez aztán senkinek semmi köze, ők nyaralni is úgy mennek, hogy azt az öccse finanszírozza.