Lewis Hamilton exének, Nicole Scherzinger-nek ajánlotta tegnapi Formula 1-es győzelemét a Magyar Nagydíjon - írta a Femalefirst. A pilóta - aki a hónap elején zárta le öt éves románcukat az énekesnővel - könnyedén megszerezte első győzelmét a szezonban Mogyoródon, majd tett egy érzelmes említést az X-Faktor mentorra, amiben bevallotta, hogy furcsa volt a győzelem nélküle.

"Nem ezek voltak a legkönnyebb hónapok. Én csak azt mondom, hogy a családom nagyon támogató. Egy kicsit furcsa érzés anélkül a bizonyos valaki nélkül, de azt mondanám, hogy ez egyike azon versenyeknek, amit annak a bizonyos valakinek szeretnénk szentelni"  - nyilatkozta Hamilton a verseny utáni interjúban.

Ön szerint kibékülnek még?

A 28 éves sztár a 1,6 millió Twitter rajongójának is megköszönte a támogatást a nehéz hónapok alatt:  "Ez volt az egyik legfontosabb győzelem a karrierem során. A kemény munka, a csapatmunka és a támogatásotok hozta ezt. Köszönöm # F1”

"Ezek azok a pillanatok, amikért érdemes élni. Viszlát Magyarország, köszönöm a szeretetet (sic)" - írta.

De nemcsak a pilóta szomorkodik. Miután a pár szakított, a 35 éves énekesnő elismerte, hogy magányosnak érezi magát Lewis nélkül, és a munkatársaival jár vacsorázni, hogy elfoglalja magát. "Nincs itt senkim, nincs itt a családom, barátaim sincsenek itt. A sajtósom a legközelebbi barátom. Magányos vagyok, de állandóan dolgozom. Ha épp nem csinálom az X-Faktort, akkor bevetem magam a stúdióba. Szeretem a jó ételeket is, így rengeteg különböző éttermet tudok itt felfedezni. Viszem a sajtósomat és az asszisztensemet randizni, a szó szoros értelmében" - mondta Scherzinger.