A Bors híre szerint huszadik házassági évfordulójukon Gáspárék ismét örök hűséget fogadtak egymásnak, azonban a nagy buli most elmaradt. A pár Salgótarjánban esküdött újra titokban, de nem annyira titokban, hogy ez most ne legyen téma az újságokban.

"Lehet minket azért támadni, hogy már rengetegszer elvettem Beát, de nem árt tudni, hogy a kubai és a jordániai esküvőnk egy show része volt. Számunkra érzelmileg ez volt a legfontosabb, most minden csak a Jóistenről, a papról, kettőnkről meg a két tanúról szólt. Húsz éve vagyunk együtt Beával, ezalatt voltak sikerek, kudarcok, háborúk, veszekedések, nem vagyok mindenre büszke, mindenre, ami történt, de arra ez egyre biztosan, hogy amellett az asszony mellett fekszem-kelek, akit két évtizeddel ezelőtt megszerettem és elvettem" - mondta Győzike a lapnak.

Hogy az esküvő mennyire viselte meg az adólistán szereplő házaspár pénztárcáját, azt nem tudni, a menyasszonyi ruha állítólag a tervező, Almássy Éva ajándéka volt, és ugyan Győzike a gyűrűt egyedileg csináltatta Bea aszony ruhájához, nem túl értékes, mert nem nemesfémből van.