Johnny Festett Őrült Depp új filmje, a Magányos lovas után egyrészt rettentő kritikákat kapott, másrészt maga is érezte, hogy vissza kéne vonulni. Ennek ellenére azért ő, és más készítők is úgy vélik, hogy nem annyira rossz ez a film, csak gonoszok a kritikusok.

A NY Daily News összeszemlézte, mivel védekeztek. Depp szerint már akkor rosszat írtak róla, amikor a filmet még forgatni sem kezdték. „Arra számítottak, hogy kasszasiker lesz. Én nem. Nem szoktam." Szerinte az amerikai kritikusokkal az a baj, hogy egyszer lefújták már a Magányos lovas forgatását [a Disney túl drágának találta], és ezt azóta sem sikerült megemészteniük, sőt, hét-nyolc hónappal a mozikba kerülés előtt írták meg a kritikáikat.

Jerry Bruckheimer producer úgy vélekedett, a hülye kritikusok „mindig eredeti filmekért nyafognak. Aztán csinálsz nekik egyet, és nem tetszik nekik. Mit is mondhatnék erre?". A NY Daily News szerint viszont a közönségnek kicsit azért jobban tetszett a film, mint a kritikusoknak, de hát ehhez azért hozzá lehet tenni, hogy Adam Sandler is megél valamiből. Ön látta? Hogy tetszett?

Látta?