Drámai hírről számolt be a Blikk szerda reggel. VV Cristofelt, más néven Pitmann Cristofelt Budakalászon, az Omszki-tónál fenyegették meg. Pitmann menyasszonyával és kutyájával ment le a tóhoz, amikor egy társaság belekötött.

"Tangó (a kutya - a szerk) belement a vízbe, hogy hűsöljön kicsit, mi pedig a parton álltunk, amikor arra jött egy kisebb társaság, és belénk kötöttek. Elkezdtek gúnyolódni, azt mondták, hogy egy senkiházi kis p...cs vagyok, aki egy lepusztult, csóró lakásban él a hetedik kerületben. Még az apámat is megszólták, nem tetszett nekik, hogy postásként dolgozik. Majd a barátnőmet, Vivient kezdték el piszkálni, azt mondták, szégyellhetné magát, amiért ilyen pasija van." - mesélte el a lapnak. A pár inkább távozott a helyszínről, hogy megelőzzék a további konfliktusokat.

Később Facebookon kapott levelet attól, aki belekötött.

„Azt hallottam, nem bírsz magaddal, jó lenne, ha visszavennél magadból, ha nem akarsz golyót a fejedbe. Fejvadász vagyok öcskös, a véredért fizetnek. (...) Ha egyedül meglátom a csajodat, jól megrugdosom majd!" – olvasható a levélben, ami már Cristofelnél is kiverte a biztosítékot, ezért a rendőrség segítségét kérte.

Pitamann az eset után feljelentést tett a XIII. kerületi rendőrkapitányságra, hogy feljelentést tegyen.