Deutsch Tamás lelkében valami végleg elpattant. Mert meglátta Majkát egy pizzás reklámon. És nem, nem érezte át a magyar zenészek keserű életét, nem látta Majka motivációját a reklámhoz. Kiírta a Facebookra lelki megrázkódtatását, hogy megossza a világgal csalódottságát. "@dajcstomi Egy világító plakáton Majka pizzát hirdet. Valami végleg elpattant a lelkembem." - írta a politikus a Facebook oldalán csütörtökön 13 óra 52 perckor, mobiltelefonjáról küldve. Majka válaszolt is (a Facebookon persze), hosszasan, a körülbelül 22 felkiáltójeles bezzegleveléből úgy tűnik, Deutsch nagyon nagyon mélyre ütött a pizzásdobozzal. Íme.

"Kedves Tamas !! Emlékszem mikor nem is olyan rég egy bulvárújságtól kirúgták azt a fickót ,aki nem túl etikusan megosztotta egy kényes témával kapcsolatban a magánvéleményét a saját közösségi oldalán!! Sok mindent lehetett gondolni róla de leginkabb azt ,h cseppet sem volt korrekt a véleménye!! Bármit írhat az ember a saját Facebook oldalán de vannak olyan személyek akiknek azért egy kicsit illene odafigyelni arra ,h megmaradjanak egy bizonyos határon belül!! Hál Istennek ez a személy nem én vagyok!!  Önnel ellentétben! Nyilván azzal az előnnyel ami önöknek van nyugodtan hátra lehet dőlni a fotelben , de emlékszem tisztán arra mikor még (anno ellenzékben) promotálni kellett a saját pártját, es az én műsorom remek csatorna volt arra hogy megmutassa ország világnak milyen szimpatikus is tud lenni, és mennyire korrekt az az ideológia amit önök vallanak!!
Akkor cseppet sem tűntem az ön szemében kellemetlennek ,de főleg nem olyannak ,aki a másikban egy olyan negatív folyamatot idéz elő amire az ön bejegyzése utal!! Halkan jegyzem meg hogy Én is választópolgár vagyok ,mégha abból a székből amin ön ül ez másként tűnik is!! Lehet túl magasan van, de az is lehet hogy csak kicsivel többet kellene lefelé nézni! Szeretném azt hinni a marha nagy fölényt nem váltja fel a marha nagy fölényesség!! Maradok tisztelettel : Majoros (pizzát reklámozó) Péter

Ui: és még mindig várom azt a telefont amit akkor ígért meg mikor az előbb említett tv műsorban volt vendég !! Tudja a Drogprevenciós dologgal kapcsolatban!! ( bár az is lehet, hogy azért nem vette komolyan amit akkor beszéltünk ,mert nem nézte ki belőlem hogy tudom mit jelent ez a szó! ) Ezek után ezen sem csodálkoznék.."

És igen, erre reagált még Deutsch, aki leírta a Facebookon, hogy a pizzás reklám csak simán ciki, "nem kell durcizni". Nem sok olyan ország lehet, ahol egy politikus és egy rapper a Facebookon esik egymásnak egy pizzareklám miatt, valószínűleg egy se. Döntsön, a cicaharcot vajon ki nyerte?

Ki nyerte?