Jennifer Anistonról több pletyka látott már napvilágot, mely szerint augusztus 10-én akar férjhez menni Justin Theorux-hoz Bel Air-i otthonában. A pár, akik a 2011-es film, a Wanderlust forgatásán találkoztak, a hírek szerint azt tervezik, hogy szűk körben tartják meg az ünnepséget, és a házasságukat egy nagy partival ünneplik meg valamikor később az évben. Tegnap a parkolót 16 óra és 23.30. között korlátozták, de azt állítják, hogy csak egy kisebb ünnepséget tartottak a pasi 42. születésnapja miatt.

A színész képviselője azt nyilatkozta az E! News-nak tegnap: "Ez egy szülinap. Nem esküvő. Ma Justin szülinapja van."

Egy ismerős viszont korábban azt mondta a sajtónak, van esély az esküvőre: "Augusztus 10-én van Justin szülinapja, és arra a legközelebbi és legkedvesebbi barátok meghívást kaptak a "szülinapra". De mindenki meg van győződve arról, hogy azt tervezik, hogy az új otthonukban megesküsznek, és ez lesz a nagy meglepetés azon a napon" - pletykálta a közeli forrás. "Nagyon sokáig titokban tartották - nyíltan hazudtak a barátaiknak, hogy ne derüljön ki. Úgy látszik, hogy ez egy szűk körű rendezvény lesz, és lehetséges, hogy később majd egy nagyobb ünnepséget tartanak majd."

A történet még hihető is, hiszen a 44 éves színésznő és pasija az mondták az anyukájuknak, Nancynek és Phyllisnek, hogy egy közös családi ebédet terveznek két hét múlva, és mindkét nő ott akar lenni, annak ellenére, hogy eléggé feszült Aniston kapcsolata az anyjával.