A család és a barátok nagyon aggódnak a kissé megkattant Angus T. Jones-ért, a korábbi Két pasi és egy kicsi sztárjáért. Hat héttel ezelőttig ő volt az egyik legjobban fizetett tiniszínész a világon, de mára elég gáz a zilált Angus T. Jones kinézete. A színész, aki körülbelül évi hat millió dollárt keresett, a Confidenti@l képe szerint csak árnyéka önmagának: a fotón ápolatlan szakállal, rendetlen hajjal, sportos ruházatban flangál, amint az ügyeit intézi Los Angelesben.

Egy barátja azt állítja, hogy a 19 éves Jones mintha összeomlott volna. Úgy tűnik, az egész sorozatot megtagadja, és már nem akar úgy kinézni, mint Jake, soha többé. Források szerint a színész ismét fontolóra vette a jelentkezését Seventh-Day Adventist Church vallási csoporthoz. "Csak árnyéka önmagának, és kétségbeesetten el akar szakadni attól a kinézettől, ami egy ismert sztárrá és nagyon gazdaggá tette" – mondta a jóbarát. "Aggódunk az egészsége miatt is. Angus nagyon sokat fogyott ezen a nyáron, és nagyon soványnak néz ki, ahhoz képest, ahogy a műsorban kinézett."

A sorozatban Jones szerepe tavaly minden idők legnagyobb nézettségét produkálta, de 2012 novemberében a YouTube-on Christopher Hudson, Seventh-Day Adventist Church vallási csoportja mellett szerepelt egy videóban, azt mondta a nézőinek, hogy hagyják abba a Két pasi és egy kicsi című sorozat nézését, amely állítólag 300 000 dollárt fizetett neki epizódonként.

"Kérlek, ne nézzétek. Kérlek, ne hagyjátok, hogy a fejeteket ilyen szennyel tömjék meg" – könyörgött Jones a videóban. Később kiadott egy bocsánatkérő nyilatkozatot, amelyben elnézést kért a sorozat alkotójától, Chuck Lorre-től, és a Warner Bros. televíziós elnökétől, Peter Roth-tól. Lorre nagyon zabos volt az árulása miatt. Annak ellenére, hogy CBS azt mondta, hogy valamikor visszatérhet majd a sorozatba valamilyen minőségben, nincs konkrét szerződése arról, hogy hogyan és mikor.