Mióta a korábban botrányos életet élő Baukó Éva felhagyott az ivással, a szexben keresi az izgalmakat – írja a Blikk. A talán előadásokat is tartó VV Éva azt szeretné, ha végre lenne valaki, aki mellett nyugodtan, boldog párkapcsolatban élhet. Bár hosszú távra, komoly kapcsolatot keres, attól tart, hogy ha ez így megy tovább, még a végén társ-, később pedig szexfüggő lesz.

"Az elvonón óva intettek attól, hogy más függőséget találjak, ugyanis a legtöbb beteg ezt teszi. Mondta is a pszichiáterem, sokakkal előfordul, hogy az alkohol után például szexfüggők lesznek. Belegondolva, most én is belehúztam a pasizásba. Majd szeretnék erről beszélni az orvosommal, nehogy én is társfüggő legyek, vagy még valami ennél is durvább" – mondta Baukó Éva, aki a Sziget Fesztiválra is azzal a céllal érkezett, hogy felszedjen valakit, ám minél jobban nyomult, annál inkább visszautasításba ütközött.

"A legtöbb pasi fél tőlem, mivel határozott és erős személyiség vagyok, így nincs könnyű dolgom. Nem beszélve arról, hogy az utóbbi időben a megítélésem is negatív volt, de ezen szeretnék változtatni. Már egy hónapja nem iszom, és próbálom újra felépíteni az életemet. Remélem, idővel rájönnek az emberek, hogy megváltoztam" – foglalta össze a probléma lényegét VV Éva.