Negyvenhárom éves korában elhunyt Lisa Robin Kelly – írja a NY Daily News. A színésznőt nálunk főleg az Azok a '70-es évek show-ból ismerhették, amelyben a főhős szexi, gonosz nővérét, Laurie Formant alakította.

A színésznő egy kaliforniai intézményben volt elvonókúrán, álmában érte a halál, szerdán. Ügynöke elmondása szerint önszántából vonult a klinikára múlt héten. „Hétfőn beszéltem vele, reményteli és magabiztos volt. Alig várta, hogy maga mögött hagyja életének ezt a fejezetét. Múlt éjjel elvesztette a csatát. A halál okát még nem közölték, ahogy a boncolási jegyzőkönyvet sem adták ki."

A színésznő 1992-ben, az Egy rém rendes család című sorozatban tűnt fel először, majd néhány más tévésorozatban is kapott kisebb szerepeket. Öt évig játszott az Azok a '70-es évek show-ban, ám alkoholproblémái miatt kilépett. Ezután azt nyilatkozta: „elvesztettem a babámat. Emiatt aztán mindenemet elvesztettem, és az alkoholhoz fordultam."

Az utóbbi három évben többször is letartóztatták, mert ittasan balesetezett, 2010-ban bűnösnek is vallotta magát ittas vezetésben. 2012 márciusában családon belüli erőszakért tartóztatták le, ekkor elengedték, de novemberben férjével együtt ismét letartóztatták. Idén júniusban újra ittasan vezetett. Ugyanabban a hónapban a válókeresetet is beadta.