Michael Middleton fotózta le lányát, vejét és első unokáját családi körben, ahogy ezt egy királyi családnál illik. A fotó Bucklebury-ben készült, és a képen a boldogan mosolygó pár mellett feltűnik Tilly a retriver, illetve Lupo, a pár cocker spánielje is.

A  CNN egy órán át faggatta az újdonsült  apát, a műsort szeptember 15-én mutatják be. A jókedvű trónörökös sokat viccelt azzal, hogy fia nem alszik eleget, így arra a kérdésre, hogy mit szeretne átadni a fiának, csak annyit mondott: " Jelen pillanatban az egyetlen örökség, amit át akarok adni, az, hogy aludjon többet, és ne kelljen olyan gyakran cserélni a pelenkáját."

A herceg komolyra váltva, megosztotta apasággal kapcsolatos gondolatait is. "Az elmúlt hetekben  olyan érzelmi megnyilvánulások és élmények értek, amit soha nem gondoltam volna, hogy át fogok élni. Sok dolog teljesen más hatással van rám, mint korábban volt" – nyilatkozta az augusztus elején felvett interjúban a herceg, aki felmondott a brit királyi légierőnél szeptembertől.