A TV2 a szívén viseli Bárdosi Sándor lakhatási problémáját, a sportoló részletesen beszámolt az ügyről. A volt BVSC-s sportoló az olimpia után azt mondta az egyesületnek, csak akkor marad náluk, ha a lakhatását megoldják. A BVSC akkor a MÁV-val karöltve adott Bárdosinak egy lakást a XI. kerületben – tíz évvel ezelőtt –, amit nagyon kedvező áron bérelt a cégtől. Egy 80 négyzetméteres panel lakásról van szó Budapesten, ahol Bárdosi szeretett a fürdőkádban időzni, olvasgatni. És ahol csak a budin volt ajtó, máshol nem.

"Kaptam egy ilyen MÁV-lakást, és hát persze minden meg lett ígérve, hogy el lesz intézve, satöbbi, azóta eltelt 10 év. Az olimpia után kaptam mindenféle kitüntetéseket, például a MÁV szolgálatáért. Most ugye az volt a válaszuk, azért nem segítenek esetleg kedvezményeket biztosítani számunkra, vagy egy új bérleti szerződést kötni, segítséget nyújtani" – mondta Bárdosi a Mokkában, a lakásból kiköltöztek, egy éve nem tudnak megállapodni.

Ugyan fizetett a lakásért havonta, de nem sokat. Bárdosi azt is elmondta, hogy a néző arra asszociál, hogy Dzsudzsák összetörte a Lambóját, az neki nem okozott nagy gondot, de neki a lakáskérdés igen. Szerződéses sportolóként volt, hogy egy évig fizetést sem kapott.  "Két lehetőségünk volt több mint 10 év elteltével, amikor bajnok voltam, akkor nagyon ott voltam, most, hogy én kérek segítséget, rögtön a pofámba vágták, hogy te nem vagy MÁV-dolgozó, nem tudunk kedvezményt adni, 10 milliót kifizetsz, vagy mész. Nem ér annyit ez a panellakás, azért is fáj, mert én hoztam oda nem kevés eredményt, amiért én nem várok pénzt, csak valami segítséget" – sorolta panaszát a sportoló.  "Ha lenne 10 millió forintom, akkor nem panel lakást vásárolnék" – tette hozzá a kerékpárossal hadakozó Bárdosi, Tvrtko egyébként úgy zárta a műsort, hogy ha a MÁV-tól látja ezt a műsort valaki, hívják fel Bárdosit, és beszélgessenek.

Megnéztük, mennyibe kerül egy XI. kerületi, 80 négyzetméteres panel lakás: Őrmezőn 14,9 millióért kínálják ezt, Újpalotán, ahol Bárdosi lakott 10 évig szinte ingyen,9,5 millióért kínálják a 78 négyzetméteres lakást.