Napok óta beszélnek arról, hogy a holnapi MTV Video Music Awards miatt lehet hogy újra összeáll az 'N Sync, ám az egykori tagok ezt minden második nap újra és újra letagadják.

Először augusztus 20-án írta a Buzzfeed, hogy a 2000 környékén népszerű fiúbanda, az 'N Sync tagjai újra együtt állnak majd a színpadon, méghozzá a harmincadik VMA-n, Brooklynban, a Barclays Center-ben. Másnap aztán Lance Bass gyorsan lelombozta a rajongókat, és egy rádióinterjúban elmondta, hogy az egész csak egy pletyka, annak ellenére, hogy Instagramjára az alábbi fotót töltötte fel.

De mikor a TMZ találkozott Joey Fatone-val a New York-i reptéren, megint mindenki reménykedni kezdett, pedig Fatone azt mondta, csak az unokatestvére születésnapja miatt utazott a városba, és egyértelműen tagadta, hogy összeállnak, vagy hogy egyáltalán résztvesz a díjátadón. Aztán tegnap estére a US Weekly azt írta, hogy nagy valószínűséggel mégis összeáll az 'N Sync, és újra együtt láthatjuk majd a színpadon Justin Timberlake-et,  J.C. Chasez-t, Lance Bass-t, Joey Fatone-t és Chris Kirkpatrick-et. Persze lehet, hogy az egész csak egy jól kitalált reklám, hogy minél többen nézzék a díjátadót, de ha nem, akkor mindenki örülhet, mert lehet, hogy tényleg ÚJRA ÖSSZEÁLL AZ 'N SYNC!