Igen, az élet ilyen egyszerű: VV Dyána szerette volna, ha még nagyobbak lennének művi emlői, de szerelme, a Titkosan Ismert Műsorvezető miatt az ötlet megvalósítását csúsztatta egy kicsit, nehogy már azzal teljenek az első közös heteik, hogy kórházi ágyon aléldoz a műtött csöcsök okán. Csakhogy szakítottak, úgyhogy, mint a Blikk írja, jöhet a mellműtét

Igaz, közben új pasija is lett, de azok az implantátumok most már tűkön ülve várják, hogy a mellkasába kerüljenek, szóval a műtét most meglesz, akármit gondoljon is Az Új Partner. Akiről nem tudni sokat: „egyelőre nem szeretném elárulni, kiről van szó, mert félek, hogy megint hasonlóan járok. Ráadásul ő is a médiában tevékenykedik, megbeszéltük, hogy egyelőre nem fedjük fel a kilétét" – fejtette ki a realityszereplő, aki szeptember elején azzal teszi próbára az új kapcsolatot, hogy eddigi 540 köbcentis implantátumát 610-esre cserélteti ki. Ha a férfi ott lesz mellette, akkor lehet rá számítani, tehát komolyan vehető. Az összesen 1220 köbcentijével pedig nyilván jobban lehet vele feszíteni, mint egy 1200-as Zsigulival.

Mi csak azért féltjük egy kicsit, mert a napilapokban körbereklámozott, úgynevezett bartercsöcsökkel sok a baj. Hallottunk már többször is olyat, hogy kacska lett egy mellkas a felemásan bevarrt implantátumoktól, más, az igazmondásáról elhíresült főállású celebnő pedig éppen most, emiatt sírja tele a napilapokat.