Hajdú Péter szervezi a Miskolci Sörfesztivált, meghívta Haddawayt, akivel országos cimborák, a Rednexet és DJ Bobót is. Állítólag nem elég jó a miskolci szállás az úgynevezett világsztároknak, akik mindegyike körülbelül a kilencvenes években volt érdekes. A nagy probléma mindössze annyi, hogy Budapesten szeretnének hálni A Sztárok, de Miskolcon kellene nekik. Ezért nem jönnek el, és pont. Nagyon gyengén felépített PR-nak tűnik mindez. De hogy pontosak legyünk, íme a két idézet a Borsból.

"Egy Marschall Norbert nevű menedzserrel kiabáltam, ezt hallhattátok. Most közölte velem, hogy mégsem jönnek el azok a világsztárok, akikkel hónapok óta hirdetjük a rendezvényt. Mindezt úgy, hogy már előre kifizettem a teljes ­gá­zsijukat is, és az összes apró kérésüknek engednem kellett, a külön öltözőtől a gyümölcskosáron át a testőrökig. Mégis mit képzel ez az ember? Állítólag az a bajuk, hogy Miskolcon foglaltam le a szállást, és ők Budapesten szeretnének lakni, ötcsillagos szállodában. Ráadásul még ők akarnak ötmilliós kötbért behajtani rajtam. Milliókat fizettem már ki miattuk, nonszensz, hogy valaki ilyet megtehet" - mondta a Borsnak Hajdú. A magazin megkérdezte a másik felet is. Íme:

"A szerződésben nincs kikötve, hol legyen a szállás, de az igen, hogy csak négy- vagy ötcsillagos szálloda lehet. A döntést most a szervezőkre bíztuk a szálláskérdésben, de nekünk jóváhagyási jogunk van. Mi még meg is barátkoztunk volna a négycsillagos miskolci hotellel, bár ránézésre a fővárosban nem kapna ennyi csillagot, azonban a külföldiek, akiknek szintén jóvá kell hagyniuk, határozott nemet mondtak rá. Közölték: jelen állás szerint a héten nem érkezik Magyarországra senki. Mivel érzésük szerint a másik fél nem teljesítette a szerződést, így mi sem riadunk vissza egy esetleges pertől. A kötbér ötmillió forint" - mondta a magazinnak a menedzser, Marschall Norbert.

A Csabai Sörfesztiválon Csepregi Éva akadt ki, mert megalázó körülmények között kellett átöltöznie, amíg Ákos mobilvécét kapott, neki egy szemeteszsák mögé bújva kellett átöltöznie.