A 23 éves Dakota Johnson egy ablakon keresztül mászott ki egy filmforgatáson Brooklynban, miközben csak egy rövidnaci szerű bugyit, és egy szürke trikót hordott a csipkés melltartója felett. A fiatal színésznőt egy lerobbant háznál kapták le forgatás közben, galériánk nyitóképére kattintva megnézheti pöttyös bugyis fenekét.

A színésznő közelgő drámájában, amely William Shakespeare írásán alapul, Ethan Hawke és Ed Harris még a sztárok. A nagy felhajtás most Dakota Johnson körül az új és kihívó szerepével kapcsolatos, és szerdán volt az első alkalom, hogy szembesült vele, mit is jelent az, hogy ő nyerte meg Anastasia szerepét a Szürke ötven árnyalatában.  Johnson persze a nap folyamán hétköznapi ruhában is látható volt.  A színésznő a felvétel után egy pár szürke papucscipőt és kötött szürke pulcsit viselt.

A filmipar legújabb üdvöskéje korábban már szerepelt a Közösségi háló című filmben, amiben volt egy szerelmi jelenete Justin Timberlake-kel, és kisebb szerepei voltak a 21 Jump Street-ben, Az ötéves jegyességben, illetve a Csúf szerelemben is. Valószínűleg a producerek azért döntöttek mellette, mert egy fiatal, feltörekvő színésznőt szerettek volna a szűzies Anastasia szerepére, aki egy igen intenzív szexuális kísérletező viszonty kezd a szado-mazót kedvelő főnökkel, Christiannal.