Az úgy volt, hogy Gáspár Győző lett volna a TV2 kedd reggeli műsorának az egyik vendége, a showman viszont elaludt és nem jelent meg, ezek után pedig Vujity Tvrtko a következőket írta ki a Facebookra: "Gáspár Győzikét meghívták a Mokkába. Itt mindenki azon izgult, hogy mi lesz, ha elkezdek kamucelebezni, meg megkérdezni azt, hogy a riportalany mi hasznosat tesz, mit dolgozik, miért ítélték el első fokon, stb...  Pedig nem volt miért aggódni. Győzike elaludt és el sem jött abba a műsorba, amibe behívták..." - írta Az Ember, Aki Nem Kamuceleb.

A ciki az, hogy a műsorvezető most oda szart, ahonnan etetik, Győzikét ugyanis szerződtette a csatorna, és épp a saját műsorukat kellett volna reklámoznia. Volt is vita emiatt Tvrtko és kenyéradója között, állítólag lecseszték, aztán a TV2 így reagált a Bors megkeresésére: "Természetesen nem tartjuk szerencsésnek, ha a műsorvezetőink vagy vendégszereplőink között akár házon belül, akár a nyilvánosság előtt vita alakul ki, de ezeket, ahogy jelen esetben is, tudjuk kezelni. Az, hogy bármiféle következménye legyen az ügynek, fel sem merült a műsorvezető főnökeinél".

Gáspár Győző persze ennél kissé hevesebben reagált a történtekre: " Ez az egész méltatlan helyzet Vujity Tvrtko szégyene. Engem azért hívtak be, hogy reklámozzam a hamarosan induló műsorunkat, nem pedig azért, hogy savazzon a műsorvezető. Jön itt a kamuceleb dumájával, mikor ő is beköltözött a BIG Brother VIP-be. Bagoly mondja verébnek? Nem vagyok hozzászokva, hogy egy olyan ember kóstolgasson, akivel elméletileg egy hajóban evezünk. Egy csapatban összetartás van. Zárójelben mondom, hogy az előző csatornámnál ilyen egyáltalán elő sem fordulhatott volna" - mondta a lapnak a showman. Tvrtko nem szólalt meg a történetben.

A feszültségek levezetéseként hallgassa meg gyorsan, milyen dolgokat is tesz le az asztalra a műsorvezető: