Felkészülten vágott bele az idei X-Faktorba egy blues-jazz énekesnő: Krasznai Tünde végre tisztában volt azzal, hogy sem az internet, sem pedig a pornószakma nem felejt, így jobb előre közölni, ha van a tarsolyában egy-két felnőttfilm (ide kattintva meg is nézhet egyet). Még mielőtt valami jóakarója küldi be a sajtónak a videóit.

"Elég zűrös kamaszkorom volt, azért az meg kell hagynom" - mesélte a szombat esti első adásban még a folyosón a 25 éves debreceni énekesnő, aki saját zenekarral rendelkezik. "Egy jó pár éve le is csúsztam a zenei pályáról. Nagyon korán független akartam lenni és nagyon korán gyors pénz kellett. Be is vállaltam felnőtt filmeket és olyan dolgokat, amik biztosították a függetlenségemet. Csak aztán idővel változtam, nyilván nővé váltam és rájöttem, hogy ez egyáltalán nem kifizetődő és sokkal de sokkal több van bennem. Úgyhogy inkább kiszálltam. Ami volt az megtörtént. És mindig van lehetőség változtatni."

Krasznai egyébként totál lenyűgözte a zsűrit, akik valószínűleg másképp hallhatták a nőt a stúdióban, mint a nézők otthon, a képernyőn keresztül ugyanis a versenyző végig hamis volt és üvöltözött, egyáltalán nem hasaltunk el tőle.

A legnagyobb baj a műsorral még mindig az, hogy teljesen elég népszerű slágereket középszerűen elénekelni ahhoz, hogy a zsűrinek tetsszen, bár úgy tűnik, legalább Alföldi Róbertnek más elképzelései vannak a dolgokról, mint a többieknek. A Nemzeti Színház volt igazgatója egyszerűen tucatnak nevezett egy fiatal lányt, (aki tényleg az is volt) akire Geszti teljesen beizgult, merthogy milyen jó popsztárt lehetne csinálni belőle.

Alföldi karaktere egyelőre szimpatikusnak tűnik a műsorban, ugyanakkor nagyon reméljük, nem ő lesz az idei széria Keresztes Ildikója. A színész-rendező ugyanis az egyik produkción annyira elérzékenyült, hogy látványosan eldörzsölt egy könnycseppet az arcán, ami hála Stohl Andrásnak és Keresztesnek, már nagyon nem tud hiteles lenni egy kereskedelmi csatorna képernyőjén, még akkor sem, ha valóban szívből jön a megnyilvánulás.

Tündi-bündi Rihannások és nyálas, vasalt hajú ficsúrok helyett amúgy szívesebben hallgatnánk Mitru Tímeákat, köszönjük: