„Mi van, Robikám? Te vagy a kedvenc műsorvezetőm, de tényleg szaros 50 ezer forinttal közlekedsz?” – állítólag ezt mondta a tolvaj a Mokka műsorvezetőjének telefonon, miután kipakolta a zsebeit. Kárász 26 éves barátnőjével, Rózával ebédelt, amikor székre terített kabátjából kivette a tárcáját valaki, aki az abban talált névjegy alapján hívta fel a férfit.

„Pillanatok alatt összeállt a kép, bevillant, hogy nem sokkal korábban egy férfi ült le a mögöttem lévő asztalhoz, majd pár perc múlva fel is állt. Akkor nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, de a telefonhívás után már igen. Eleve felháborító dolognak tartom, hogy valaki ellopja a másik pénzét, még akkor is, ha én magam is felelőtlen voltam, hogy a kabátban hagytam a tárcámat. De hogy még ennyire pofátlan is legyen, hogy felhívjon utána, az mindennek a teteje” – mondta a műsorvezető a Blikknek.

„A telefonhívás végén a férfi közölte velem, hogy a tárcámat – persze a pénz nélkül – megtalálom az egyik közeli szálloda recepcióján, majd letette. De sajnos semmit nem kaptam vissza. Az étteremben volt biztonsági kamera, így biztos lesz képük is a pofátlan tolvajról” – tette hozzá Kárász, aki feljelentést tesz. Pont mint három éve, amikor kocsiját vitték el.