Nehezen érthető történetet tálalt ma reggel a Blikk. Elbert Alexa szüleinél a rendőrség csöngetett, és a lányt keresték.

"Először csak arról szereztem tudomást, hogy egy R. Nikolett nevű lány a saját nevén, de az én fotóimmal él a legismertebb közösségi portálon. Az én életemet utánozta, úgy viselkedett, mintha ez csak egy álnevem lenne." -mesélte a lapnak Elbert. A lányt később a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság kereste, akik aztán a BRFK-hoz irányították őt.

"Nagyon furcsa volt. Kérték, azonosítsam magam, majd átkapcsoltak a Budapesti Rendőr-főkapitányságra. Folyamatosan azt kérdezgették, van-e valaki a közvetlen környezetemben, aki miatt nem tudok beszélni. Nem értettem. Aztán kiderült, a lány az én személyiségemmel árulta magát prostiként, mígnem állítólag elrabolták, és fogva tartják."

Végül a rendőrök Elbert szüleihez csöngettek be,azzal az indokkal, hogy elvesztettem az irataimat. Később kiderült, a történetet csak azért találták ki, hogy ellenőrizzék, nem tartják-e fogva a lányt.

A Blikk megkereste a rendőrséget,akik nem reagáltak a történtekre.