Napok óta a történelem legdrágábban elkészített számítógépes játéka, a Grand Theft Auto V (GTA V) uralja a híreket. Erre tett rá egy lapáttal a Buzzfeed, ami közölte, kemény háború tört ki kiskorúak és nagykorúak között az utóbbiaknak ajánlott játék miatt. Mivel az egész tele van, hiányos öltözetű nőkkel, káromkodással, piálással, narkóval és erőszakkal, a gyerekek imádják. Vagyis imádnák. A Redditen boltosok írnak a gyerekek trükkjeiről, hogyan akarják kikerülni a +18-as karikát, hogy megszerezzék A Spílt.

Egy gyerek agresszív rohamot kapott, amikor közölték vele, hogy kiskorú nem veheti meg a GTA-t, sikítozott, ki akarta tépni az eladó kezéből, és ütötte-verte őt. A biztonságiak vitték ki. Egy másik gyerek először egy nagyon gagyi, kamu személyi igazolvánnyal próbálkozott, majd azzal fenyegetőzött, hogy a padlóra fosik, ha nem kapja meg, amit akar. Szerencsére enélkül is távozott. Durvább volt az a 12 év körüli fiú, aki azzal próbálta bizonyítani, hogy 18, hogy elkötötte a szülei kocsiját, és elvezetett a boltig.

A trollapuci a gyerekével ment be, majd megkérdezte az eladót, hogy ez-e az a játék, ahol kurvákat lehet ölni, drogozni és bankot rabolni? Közben szúrós szemmel a fiára nézett, aki rájött, hogy nem lesz ebből semmi. Majd amikor az eladó igennel felelt, közölte, hogy akkor megveszik. Az ő ellentéte a szigorú anya volt, akit a gyerek felhívott a boltban, hogy igazolja az eladónak, szülői engedélye van a játékra. Ehelyett az anya elkezdett a telefonba szitkozódni, majd pizsamában megjelent az üzletben és kiabálva kitaszigálta a gyereket. Egy férfit pedig a parkolóban kérleltek a gyerekek, hogy vegyen nekik a játékból, erre bement, beállt a sor végére, majd elbeszélgetett a haverjával, aki az üzlet eladója volt. Aztán a gyerekek orra előtt bezárták a boltot, és beültek GTA-t játszani.