A színésznő, akinek fontos a jó alak – melyiknek nem az –, hiába rendelkezik hét edzőteremmel a házában, szeret néha eljárni egy nyilvános terembe – írja a Life and Style.

Tehát Paltrow amikor lemegy az edzőterembe, csak egyfajta vizet hajlandó inni. A SmartWater viszont nincs a terem állandó kínálatában, tehát amikor a művésznő megjelenik, valaki elszalad a benzinkútra, és vesz egy pár palackkal. A tornaterem közlése szerint azért nem tárazzák be a vizet, mert Paltrow nem jár olyan gyakran hozzájuk. Ha ez nem lenne elég, tusolás előtt beküld valakit a zuhanyozóba, hogy törölje szárazra a zuhanyt, ugyanis nem szeretne érintkezni a más testéről lekerült vízzel. Vajon azt tudja a művésznő, hogy az iPad fertőzőbb, mint a vécédeszka?

Hasonló igényei vannak a vécéhasználattal is a hölgynek, ugyanis csak bontatlan tekercs papírt hajlandó használni – fejtette ki egy, a színésznőt jól ismerő forrás a magazinnak. Paltrow napi két órát edz Tracy Anderson tornájára, miután két gyermekét elszállította az iskolába.