Jó hír a brit szupermodell rajongóinak, hogy Kate Moss kerül a Palyboy jövő januári/februári számának borítójára – írja a  New York Daily News. A dolog érdekessége, hogy míg a lap a 60. születésnapját ünnepli, addig Moss a 40.-re készül.

"Ez egy igen ismert nemzetközi márka. Egy nemzetközi ikonra van szükségünk, hogy megünnepeljük" – nyilatkozta a Los Angeles Timesnak Jimmy Jellinek igazgató.  "A Burberry arcáról, a legnagyobb szupermodellről beszélünk, aki csak létezik. Ő a tökéletes partner számunkra, hogy ő indítsa el a következő 60 évet."

A hírek szerint a január 16-án a 40. életévébe lépő Moss nyuszifüleket, mandzsettát és selyemharisnyát fog viselni, és a képek az újság közepére kerülnek, poszter formátumban.
A fotókat Marcus Pigott és Mert Atlas készíti. Annak ellenére, hogy ez lesz Moss első borítója a Playboyban, nem állnak távol tőle a meztelen képek. Az elmúlt években vetkőzött a Versace-nak, a Love-nak és a Vogue Brazilnak is. A Playboy pedig az elmúlt években Cindy Crawford, Naomi Campbell, Elle MacPherson és Stephanie Seymour fotóival pakolta tele az újságot. Ha ön esetleg ettől az ártalmatlan hírtől is felpincsölte az agyát, jobb, ha tudja, hogy a szadizmus hajtja az internetes trollokat!