Azt írja az AmyGrindhouse, hogy Nick Carter, a Backstreet Boys énekese könyvet írt (ami egy amerikai celebnél általában azt jelenti, hogy a haknizásból nem él meg, de mindegy). Ebből a Facing the Music and Living to Talk About It című kötetből kiderül, hogy Carter körülbelül egy évtizede meglehetősen önpusztító életet élt, ami javarészt akkori csaja, Paris Hilton számlájára írható.

Olyannyira részletesen számol be a memoárban, hogy megemlékezik azokról az alkalmakról is, amikor erősen szétkokainozva dugta meg a celebnőt. Ha nem emlékeznének, ők ketten 2003 és 2004 között jártak, Carter pedig úgy véli, ez az időszak csaknem helyrehozhatatlanul tönkretette az életét.

„Paris volt a lehető legrosszabb ember, akivel összejöhettem [...] A történet könnyen tragédiával végződhetett volna. Tragikus véget érhettem volna. A legzűrösebb időszakomban ecstasyt, kokaint toltam, és egy nagy üveg vodkát is megittam egy este. Ez a mennyiség okozott olyan változásokat az agyamban, amelyek most a depresszióm kitöréseit okozzák."