Ha valamiért mindig is szerette volna látni, ahogy James Deen egy bohóccal szexel, akkor rossz hírünk van, mert ilyenre soha nem számíthat. A pornós a Playboynak adott interjút, amelyben elmondta, mi az a két dolog, amire nem hajlandó: pénzért szexelni (nyilván úgy érti, hogy eközben nem veszik kamerák) és esély sincs arra, hogy egy bohóccal dugjon.

Deen elmondása szerint előbbinek az az oka, hogy egyszer karácsonyi ajándék volt abban az édeshármasban, amellyel egy vezető beosztású gazdagember kedveskedett a feleségének. Nem jött be neki a dolog, így hát soha többé nem prostituálja magát. (Fojtsák vissza a röhögést.)

A bohócoktól való tartózkodásának oka pedig, hogy egy forgatáson rájött, lelkesedése lankad, ha ilyet lát. „Senkivel sem szexelnék, akin bohócruha van. Nagyon Ijesztőek. Egyszer csináltam ilyet, és borzasztó volt... Teljesen kiborultam. [...] Végül megoldottuk, hogy mindig háttal legyen nekem – kutyapózban, és fordított lovaglóülésben csináltuk. Felvette a testhelyzetet, én meg odakint vártam. Aztán a rendező kiabált, hogy »ok James, készen vagyunk«. Beszaladtam, és megcsináltuk a jelenetet, de csak a tarkóját láttam."