18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Ekkora csöcs még nem volt videoklipben

2013.09.24. 21:34

Hallottak már önök Sabrina Sabrokról? Ha nem, ne aggódjanak, mert mi sem, de most véletlenül elénk került a művésznő (vigyázat, hangos lesz!) magáról elnevezett zenekarának új klipje, és hát ledöbbentünk. Nem a zenei teljesítmény miatt, az ugyanis elég szar, hanem azon, hogy a szőke hajú Sabroknak akkora mellei vannak, amekkoráknak már a repülőn is külön helyet kell vásárolni.

Utána is néztünk, hogy ki ez a Sabrina Sabrok, és megtudtuk, hogy Argentínából érkezett, ahol tévés háttérlányként dolgozik, de emellett hivatásos cyberpunk, és természetesen foglalkozik (vigyázat, hangos lesz!) erotikus fotózással is. Ez utóbbi sajnos nem pornót jelent, de azért így sem tudná letagadni, hogy nem a melleiből él, hiszen ezzel a énekesnőként valószínűelg soha a büdös életben nem került volna be még vörösen a helyi celebes Big Brotherbe, ahol vetkőzött is kicsit. Először nézze meg a klipet, győződjön meg a dekoltázsról, aztán alatta megtalálható a nagy vetkőzés is, ha esetleg nem bírná a zenét, és több csöcsöt akar. (A hölgy Twitterét itt találja.)


Sabrina Sabrok Shows Her Big Boobs by frizvewoel