Szebeni Istvánnak – miután kirúgta az MTVA, mert egy nem élő felvételen káromkodott, és ez véletlenül adásba került – hivatalosan fél évig nem volt munkája. Annyira, hogy Vujity Tvrtko élő adásban, a Mokkában kampányolt a foglalkoztatásáért, és lájkokat gyűjtött az ügy érdekében.

Jobb híján persze elvállalt néhány tévés megjelenést: szerepelt Kasza Tibor beszélgetős műsorában (ha nem ugrana be, az a címe, hogy Kasza!), és a Hal a tortán című műsorban. Utóbbiban Pirner Alma expornós, jelenleg rúdtáncos börleszkművésznő flitteres bugyiját húzta rá Andy Vajna friss felesége, leánykori nevén Palácsik Tímea. Fájdalom, az erről készült felvétel utóbb eltűnt az internetekről, de higgyék el, tanulságos volt.

Szerencsére viszont véget érhet ez a korszak, amikor ismét egykori, rossz emlékű kenyéradóival kellett együtt dolgoznia. (Reméljük, ezúttal nem érezte magát olyan rosszul: „a csatorna sztárjai szerződésükben kötelet és szájtapaszt is kapnak, bábuk voltunk, akik engedély nélkül semmit nem tehettek" – nyilatkozta, miután annak idején távozott a TV2-től.) A Borsnak ugyanis a következőről számolt be: „Szijjártó Péter felkért, hogy tevékenykedjek Dunakeszi futsal-csapata mellett, legyek a mérkőzéseik házigazdája. Jó érzés volt újra közösségben lenni. Túl vagyok az első meccsen, és a közönség állva megtapsolt".