Azt írja a Blikk, hogy VV Cristofel, és menyasszonya, Vivien múlt szombaton elmentek bulizni. Ott az egykori valóságshow-celeb berúgott, és először másokkal kötekedett, majd barátnőjét kezdte szidni. Taxit hívtak, hazafelé pedig a nő állítása szerint Cristofel elkezdte pofozni, a haját húzni. A nő otthonában tovább veszekedtek, majd a férfi ököllel ütötte és fojtogatta Vivient, aki segítségért kiáltozott. A kiérkező biztonsági őrökkel nem beszélhetett, végül Cristofel egyedül hagyta.

A nő másnap orvoshoz fordul, agyrázkódást és dobhártyaszakadást diagnosztizáltak nála. „ Az ismerőssel bementem a kórházba, ott automatikusan feljelentést akartak tenni, de mondtam, hogy nem nevezem meg a személyt. Méghozzá azért nem akartam, mert félek tőle, hogy odajön a házba, ahol élek, és ott, a garázsban van egy eléggé drága autóm. Tudja a kapukódomat, azon keresztül be tud menni. Félek tőle" – mondta el a lapnak Vivien.

Természetesen megkerestük Cristofelt – aki a Blikknek nem akart nyilatkozni –, de egyelőre nem értük el. Egyébként a lap értesülései szerint hétfőn emeltek vádat a férfi ellen, amiért tavaly márciusban összeverte akkori barátnőjét, VV Veronikát.