horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Fiona Apple kiborult a koncertjén, mert betegesen soványnak nevezték

2013.10.05. 16:31 Módosítva: 2013-10-05 16:47:38

Fiona Apple csütörtökön Portlandben adott koncertet, amelyen, mint a Stereogum írja, elég szomorú jelenetek zajlottak. A 36 éves színésznő jóval vékonyabb, mint a kilencvenes években, karrierje kezdetén, ezt pedig az egyik rajongója két dal között szóvá tette. „Fiona! Gyógyulj meg! Tíz év múlva is szeretnénk látni!"

A zenész meghökkent, majd kiborult, végül tombolni kezdett, és a következő szavakkal válaszolt: „egészséges vagyok! Ki a faszomnak képzeled magad? Húzzál a picsába! Kapcsolják fel a lámpákat, hadd lássam, ahogy elmész!" Így is történt, a fényárban úszó nézőtér figyelte, ahogy az illető távozik – arra még volt ideje, hogy odavesse Apple-nek: „láttalak húsz éve, és szép voltál".

Apple erre még jobban kiborult, sírva kezdett bele a következő dalba, de hamar visszatért a hangja. Mint a lap szerzője megjegyzi, Apple gyönyörűen énekelt jó koncertet adott, de valóban aggasztónak látszott az állapota, bizonytalanul járkált a színpadon, és elég furcsák voltak a mozdulatai. Rajongói mindenesetre a támogatásukról biztosították Twitteren, de ott is akadnak, akik szerint hízhatna.

Ön szerint?

  • 2998
    Szerintem betegesen sovány
  • 112
    Szerintem rendben van