Frei Tamás és hosszú távú partnere, akit a Blikk csak Zsannaként említ, szakítottak. A napilapnak mindezt az újságíró megerősítette (a „jelenleg már nem élek ebben a kapcsolatban" kifejezést használva), ám a részletekről nem kívánt nyilatkozni.

Ellenben a Társas játék premierjére (ahová Liptai elvitte új pasiját) Erdőhegyi Brigittával érkezett. A lap szerint „kedélyesen társalogtak, kettesben borozgattak, sokat kacagtak, gyakran és hosszasan néztek egymás szemébe. Amikor beültek a vetítésre, akkor sem szakadtak el egymástól, összehajolva, mondhatni meghitten beszélgettek a kényelmes fotelekben is, amíg el nem sötétedett a nézőtér. A film után pedig ahogy jöttek, úgy is távoztak: kettesben. [...] A sármos sztárriporter mély pillantásai és kacér mosolya sok mindenről árulkodott a moziteremben". Mind Erdőhegyi, mind Frei annyit mondott, hogy ismerősök, mindkettejüket meghívták, és megbeszélték, hogy együtt jönnek.

Ha túltették magukat a sármos sztárriporter szóvirágon, akkor képzeljék el az idilli párkapcsolatot, amelyben a nő így énekel a zuhany alatt,

a férfi pedig így kérdezi ki a leckét a gyerekektől.