Nekünk sajnos tegnap nem sikerült elérnünk, de Pittman VV Cristofel az ügyvédjén keresztül tagadta, hogy megverte volna menyasszonyát. A Blikk szerint viszont a menyasszony, Kincses Vivien tegnap azt írta a Facebookon, hogy a férfi "szétverte" a fejét, és "kiszakította" a dobhártyáját. Illetve, hogy Pittman anyja (a továbbiakban csak Pittman néni) pénteken telefonon megfenyegette őt. (Kincses Facebook-oldala amúgy itt van, de a bejegyzés nem nyilvános.) Hogy mivel, az rejtély.

A napilap cikkéből az is kiderül, hogy Kincses nem tett feljelentést Pittman ellen, a kórházban sem mondta el, ki verte meg, Pittman néni mégis azt kérdezte tőle telefonon, hogy mit tett a fiával. Így hát döntött: „ezek után meg fogom tenni. Nemhogy hálás lett volna az édesanyja, amiért volt mit ennie, hanem még azt mondja a fiának, hogy helyes volt, amit tett, és én vagyok a hibás".

Valamiért azonban a Facebookon még mindig kapcsolatban van Pittmannal, akit amúgy "utolsó patkány embernek" titulál. AKi érti, mi folyik itt, jelentkezzen.