Dömsödi Gábor a Blikk címlapján szólt be Hajdú Péternek, amit azért tehetett meg, mert írt egy könyvet, Friderikusz és Hajdú serpája voltam címmel. Ebben a cikk szerint a következőket állítja:

  • A NÉVshowR stábja szenvedett a műsorban, mert Hajdú volt „a szükséges rossz, az oldalkocsi, aki nélkül gyorsabban haladtak volna, de nem lehetett megkerülni a személyét". Tornóczky Anita ekkor a műsor egyik producere volt, mellesleg akkoriban Hajdú élettársa.
  • A helyzet csak fokozódott, amikor 2002 tavaszán Medgyessy Péter miniszterelnök lett. „Innentől egy pillanatra sem volt kérdés, hogy tovább marad-e a műsor." Emiatt Hajdú az MTV-ben annyira fontos ember lett, hogy amit el szeretett volna érni, azt közölte Tornóczkyval, aki mindezt továbbította Medgyessy Péternek, aki történetesen a nevelőapa. És így aztán szinte minden elintéződött.
  • Hajdú emiatt nagyon befolyásos lett, ő intézte el, hogy kinek legyen műsora.
  • Az ekkortájt indult Autóbontó című műsor azért szűnt meg, mert Tornóczky Anita a kutyáját egy, a forgatási helyszínen dolgozó, autótelepi munkás tányérjából etette meg, és utána „el sem mosta, sőt fel sem vette a földről, otthagyta, ahol volt, a sarokban. ... Bocsánatot kértem a tulajtól, és mondtam Anitának, hogy köszönöm szépen, eddig tartott a közös munka." Ezek után Dömsödit majdnem kirúgták, de „Friderikuszon keresztül bezengte, hogy nemzetközi sajtótájékoztatót tart lapátra kerülése esetén", akármit is jelentsen ez.
  • Medgyessy miniszterelnökségének idején Hajdúnak nagyon jól ment.

Minderre Hajdú Péter és Sarka Kata is a Facebookon reagáltak. Hajdúné a következő szavakkal: „Mindig azt mondta,hogy mennyire hálás a férjemnek,mert nélküle már régen nem lenne sehol... (ahogy azóta látom igaza volt,azóta sincs munkája) és Tornóczky Anitát bántja, akibe szerelmes volt... Mind a ketten jók voltak neki addig,amíg álomfizetést adtak! A műsor megszűnt,és te megszűntél embernek lenni... Szégyelld magad, és élvezd a pénzt, amit ezzel keresel, de vigyázz, mert gyorsan elfogy, és nem lesz már olyan, akit elárulj! Számomra megszűntél létezni, a lelkemben ma reggel meghaltál! RIP D. Gábor".

Hajdú Péter egy fotót tett közzé a Facebookon, a kép Dömsödit, Tornóczky Anitát és őt magát ábrázolja, valami réten, egy autó mellett. De jöjjenek inkább az ő szavai. „Ez a kép Dömsödi Gábor 50. születésnapján készült, amikor a fotón látható autót kapta tőlünk a jeles alkalomra. Dömsödi úr 2001-től 10 éven keresztül dolgozott az általam gyártott produkcióban a Névshowrban. A műsor megszűnésével, gyakorlatilag Dömsödi Gábor médiakarriere is lassan-lassan véget ért. A mellőzöttség és a sikertelenség elképesztő módon rágta szét az általam egykoron oly sokra tartott extévés lelkét s emlékező tehetségét. Ma a Blikk újságban megjelent állításai egy megkeseredett, mellőzőtt, irigy ember megdöbbentő vagdalkozása, amelyben az én lejáratásom kapcsán bemocskolja a közszolgálati televízió akkori vezetőinek és Magyarország volt miniszterelnöke, Medgyessy Péter nevét."

Frizbi úr szerint a következő állítások hazugságok:

  • Hazugság, hogy ő irányította volna a közszolgálati tévét.
  • Hazugság, hogy a miniszterelnök beleszólt volna a közszolgálati tévé műsorstruktúrájába.
  • Hazugság, hogy lenne takargatnivalója.
  • „A Névshowr nem Medgyessy regnálása alatt került az MTV-re, hanem 2001-ben."