A Kozmix énekese, Lányi Lala Hajdú Péter Frizbijében beszélt arról hogy szerinte ellene neveli közös gyereküket az exe, Kondákor Zsófia, akinek új párja a Jóban Rosszban sorozatban játszó Kembe Sorel. Bár a gyerek hivatalos gondviselője Lányi, és Kondákor lemondott a közös felügyeleti jogáról, a kisfiút ettől függetlenül heti váltásban nevelik, amit most lehet, hogy Lányi megváltoztatna – írja a Blikk.

A Blikk szerint Lányi a Frizbiben azt mondta, hogy kérvényezni fogja a bíróságon, hogy változtassák meg a feltételeket, és Kondákor ne láthassa minden második héten Benit, aki Lányi szerint olyanokat hall az anyjától, hogy ő a legrosszabb apa, aki megbízhatatlan, és nem tesz a fiáért semmit.

Lányi a Velvetnek azonban azt mondta: "Nem úgy fogalmaztam hogy kérvényezni fogom a bíróságon hogy Zsófi ne láthassan minden második héten Benit, hanem a kapcsolattartást (mert hogy alapvetően ilyen joggal rendelkezik) változtassuk, szűkítsük, amennyiben nem hagy fel a nem kívánatos cselekményével. De sosem zárnám el a gyermeket az anyjától. (...) Már nem először fordult elő, hogy a kisfiam úgy érkezett haza, hogy az édesanyjától hallott, szülő-gyermek kapcsolatot egyértelműen aláásó dolgokat mesélt. (...) Tehát nem azért szaladtam el a Frizbi c. műsorba, mert a kisfiamnak egyszer rossz napja volt."

Lányi azért is neheztel, mert bár találkozott már Kondákor új párjával, Kembe Sorellel, állítása szerint hivatalosan azonban sosem lettek bemutatva egymásnak. "Közös gyerekük van, de hivatalosan még soha nem lettem bemutatva annak a férfinak, aki minden második héten neveli a gyerekemet. Ahogy egyébként Beni nagycsaládját is eddig egyszer, az 5. születésnapján sikerült összehoznunk, amikor én meghívtam őket."