Owen Wilson másodszor lesz apa - adta hírül az örömteli információt a Daily Mail. A gyermek a tervek szerint januárban születne meg, édesanyja Caroline Lindqvist, aki épp válófélben van férjétől, Ritu Choprától - írja a lap a National Enquierre hivatkozva. A 44 éves színész, és 41 éves edzője még 2007-ben találkozott, miután Owennek egy öngyilkossági kísérlete volt, Kate Hudsonnal való szakítása miatt.

A színész hamar jó barátságba került Lindqvist kisasszonnyal, de a kapcsolat csak azután fordult romantikusra, hogy a nő szakított házastársával. A barátság először rendszeres szexuális kalandozássá vált, majd Lindqvist bejelentette, hogy terhes. A nő jelenleg a hatodik hónapban van, és a hírek szerint a férj, Dr. Chopra megdöbbent a hír hallatán.

Ennek ellenére a válás békésen zajlik, ügyvédek segítségét sem kérték az ügyben. Mielőtt azt gondolná, hogy itt a vége fuss el vége, Wilson nem biztos benne, hogy Caroline-al akarna élni, bár természetesen mindent megtenne a babáért. Azt azonban tegyük hozzá, hogy a színésznek van már egy kétéves fia Jade Duelltől, akivel a szülés után 5 hónappal szakítottak. A közeli forrás szerint Wilson azon aggódik, mit fog a hírhez szólni Duell.
"Owen rettegett attól, hogy megmondja Jade-nek, hogy Caroline terhes, mert ő igazi sárkánnyá válik, ha dühbe jön. Jade-t persze sokkolta a hírt, de nem csinált jelenetet.