Azt írja a NY Daily News, hogy Lindsay Melltartótlan Lohan továbbra is tartja magát, és nem iszik. Annak ellenére, hogy rengeteget bulizik a barátaival, például törzsvendégek lettek egy karaoke bárban (Sing Sing, ha Manhattanben járnának). Hétfőn annyira jól érezték magukat, hogy nem akarták tudomásul venni a zárórát, így végül majdnem reggel hatig maradtak.

Lohan vajon iszik?

A szédületes buliban néhány barátnője és egy szőke fiatalember vettek részt. Jó gyorsan megittak egy üveg whiskeyt, de szemtanúk szerint Lohan egy kortyot sem fogyasztott, sőt, hallották, hogy leszögezte: egy kortyot sem kér. (Ahogy az elvonója óta eddig is, inkább tetováltat.)

Viszont folyamatosan cigizett, és amikor a személyzet tudatta vele, hogy zárnának, kihívta a rendőröket, és állította nekik, hogy a személyzet bezárta egy privát karaoke-helységbe. Nem vették komolyan. A társaság előbb-utóbb távozott, csak előtte jól teleszemetelték a helyiséget, majd másnap Lohan kérésére ketten visszamentek, hogy elsimítsák az ügyet, nehogy a média tudomására jusson.


Nagyobb térképre váltás