Azok után, hogy a nemi erőszak és bántalmazás miatt 4 év hat hónapra ítélt Damu Roland nemrég megúszott egy plusz büntetést, úgy döntött, átköltözik a tiszalöki börtönből a tököli börtönbe, hogy közelebb lehessen feleségéhez – írja a Blikk. Damu még a nyáron, a börtönben házasodott meg, akkor mindössze egy órát beszélgethetett feleségével, azt is csak tanúk előtt.

Az egykori sorozatszínész másfél éve ül Tiszalökön, így az Érden lakó felesége nehezen tudja őt meglátogatni, ezért kérte Damu, hogy átköltözhessen Tökölre, még akkor is, ha a mostani kényelmes zárkája helyett, ahol egyedül lehetett, olyan cellába kerül majd, ahol ötödmagával kell osztozni a helyen.

"Ügyfelemet jó szándékkal helyezték Tiszalökre, hiszen akkor a hivatalosan legközelebbinek számító rokona a Debrecenben élő édesapja volt, őt akarták megkímélni az utazgatástól. Az esküvő előtt már két áthelyezési kérvényt is beadott ügyfelem, hogy menyasszonyához kerüljön közelebb. A harmadik kérvényt Roland augusztusban nyújtotta be, miután megnősült. Nagyon hálás, amiért lehetővé tették az áthelyezését, hiszen a havi több mint 200 kilométeres utazás a beszélőkre nagy anyagi terhet jelentett a feleségének" – mondta Sebestyén Tamás, a színész ügyvédje.