Ismeretlenek mentek be az énekes lovardájába Csömörön, egyebek mellett egy Neizer nyerget és egy Stübben kantárt is elvittek a tolvajok. "Kérem, aki találkozik ezekkel vagy más használt felszereléssel, amit mostanában árulnak valahol, írja fel az oldalra vagy akár privát üzenetben" - kérte Sasvári neje, a Facebookon - számol be a szomorú hírről a Blikk mai száma. "Nyergeket és lovasszerszámokat vittek el tőlünk, úgy, hogy otthon voltunk. Sajnos azóta sem került elő semmi, pedig rendőrségi feljelentést tettünk, és nagy erőkkel megindult a nyomozás is." - nyilatkozta Sasvári a lapnak. Egy Neizer nyereg használtan 50-150.000 Ft körüli összegért kapható, egy Stübben kantár 45-60.000 Ft körüli összegbe kerül, bár a Blikk által megkérdezett szakértő szerint utóbbit 400-500 ezerért lehet megvenni.

Nem Sasvári az egyetlen lószerelmes celeb, Kaszás Gergely gyakorlatilag feladta színészi karrierjét a lovak miatt, de  Papadimitriu  Athina és Stohl András is gyakran ül lóra. 

 A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a gödöllői kapitányság lopás gyanújával ismeretlen tettes ellen rendelt el nyomozást.