Mindenkinek megvan a véleménye a modern popzene szereplőiről. Bárki meg tudja mondani, hogy neki inkább az tetszik amikor egy énekesnőn kevés ruha van, vagy az amikor visszafogottan öltözik fel. Katy Perry nem fogta vissza magát, elmondja, mit gondolok a szakma krémjéről.

Az énekesnő szerint, mostanában az a trendi, hogy a kollégáin egyre kevesebb a ruha, ezt pedig el is mondta Scott Simon újságírónak az NPR adásában. Scott Simon szerint azért vetkőznek le az énekesnők, mert manapság a meztelenség uralkodik– írja a Jezebel.

„Sok ember példaképe vagyok, amuit értékelek, de jobban szeretném, ha inkább inspirálónak látnának engem. Mert egy példakép szerintem becsapós lehet. Úgy értem, nem mondhatom meg a külyköknek, hogy mikor és mit próbáljanak ki, mert ez nem az én feladatom" – mondta Perry, aki azzal folytatta, hogy nem szeretne beállni a meztelenkedős énekesnők sorába. "A nők a popzenében, már mind meztelenek. Mármint meztelenkedtem én is korábban, de nem gondolom, hogy mindenképpen le kell vetkőznöm ahhoz, hogy észrevegyenek. (...) Nem ítélkezem, csak azt mondom, hogy jó néha ezekkel a lapokkal játszani, de nem mindig ugyanazokkal kell, mert bár tudom, hogy a szexi kártyák a nyerőek, de nem kell mindig azokat használni" – mondta Perry, aki amúgy legújabb klipjében leopárdmintás bikiniben hintázik egy faágon, illetve egyéb erotikus pózokban hívja fel magára a figyelmet, kihasználva azokat a bizonyos szexi kártyákat.