Örömteli napra ébredtünk. A Bors számolt be a jó hírről, hogy ugyan egy héttel előbb a vártnál, de megszületett Berki Krisztián és Hódi Pamela kislánya, Natasa Zselyke. Akit érdekelnek az adatok: 2880 gramm és 53 centiméter a kis lény. 

Ráadásul, izgalmakban sem volt hiány a szülőszobában, ugyanis az egykori fradivezér Ausztriában volt, így helikopterrel rohant haza a szülésre. "Mivel csak november elejére vártuk Natasát, elmentem a barátaimmal síelni. Amikor viszont megkaptam a hírt, hogy Pamela vajúdik, azonnal cselekednem kellett. Soha nem bocsátottam volna meg magamnak, ha nem vagyok ott a szülésnél" - nyilatkozta a lapnak a friss apa. 

Előzetes elképzelése alapján nem akart részt venni a szülésen, de elmondása szerint amint meglátta kedvesét, minden megváltozott. "A szülés roppant felemelő érzés volt, de majd' megszakadt a szívem, hogy szenvedni látom a szerelmem. Nem hagyhattam akkor ott" - fejtette ki.

Meglátjuk, végül tartja magát ahhoz, amit a Velvetnek nyilatkozott: "Enyém lesz a kutya, Pameláé a gyerek 0-3 éves koráig. 3-10 évesig a dadáé, utána 10-től az enyém.".

És, hogy ne izguljanak, az Édes Életben jövő héten meg lehet nézni a szülést, ugyanis minden pillanat meg lett örökítve.