Jól olvasta a címet, tényleg készült egy musical Jézus életéről, ami alatt végig Britney Spears dalok szólnak. A Buzzfeed azt írja, a musical készítői ezzel egy nagyobb közönséghez kívánnak eljutni, és azt remélik, a művel a vallásos és a popzenéért rajongó emberek tetszését is elnyerik.

A musical címe röviden Spears lett, ami ugye Britney Spears vezetékneve, magyarul pedig azt jelenti, lándzsa. Lehet, hogy erre próbált utalni a musical kitalálója, Pat Blute is, mikor azt mondta: "Amikor kitaláltam a koncepciót, arra akartam rámutatni, hogy egy dolgot egyszerre kétféleképpen is lehet nézni."

Bár az ötlet először csak egy poénnak indult, Blute és a barátai hamar belátták, hogy ebből csinálhatnak egy komoly dolgot is. Blute elmondása szerint ugyanis Britney Spears diszkográfiájában minden megtalálható, amivel el tudják mesélni Jézus életét, és reméli, ezzel senkit sem sértenek meg, mert nem ez a cél.

A posztot kommentálhatja Facebook oldalunkon.

Kövessen minket a Facebookon is!
 

A musicalben Jézus születésétől kezdve a halálig végig, csak és kizárólag Britney Spears számokat lehet hallani, néha az eredeti verziójában, néha viszont gospeles, vagy operába illő stílusban. A Spears című musical első előadása a Columbia egyetemen volt látható még áprilisban, de november 7-én meg lehet nézni majd a New York-i  Foxwoods színházban is, ahol olyan dalokat hallhatnak majd, mint a ...Baby One More Time, a Crazy, az Oops!...I Did It Again, a Stornger és a Not A Girl, Not Yet A Woman.