A TLC nevű trash-csatornán fogható az Extreme Cheapskates című műsor, ami lényegében az Egyesült Államok legnagyobb sóhereit mutatja be. Közülük is kiemelkedik azonban a New York Daily News cikkában szereplő Mark Parisi. Dióhéjban abból él, hogy orvosi kísérleteknek veti alá magát. Parisi azonban most azt tervezi, hogy egyik heréjét eladja 35 ezer dollárért (7,7 millió forintért). Utólag persze elárulta, egy mesterséges golyót adott volna oda sajátja helyett.

Parisi amúgy is nagy életművész, a kísérletekért ugyanis ingyenes orvosi vizsgálatokra jogosult, de ingyen ruhát is szokott kapni, így már többszáz dollárt megspórolt magának. Karrierje csúcsa eddig egy ebolateszt volt: "Mindenki bepánikolt, amikor a barátom és én végrehajtottuk ezt a kísérletet. Sosem tesztelték állatokon vagy embereken ezelőtt" – mondta a gyógyszerről. Megérte, hisz 5000 dollárt (1,1 millió forintot) kaptak érte hetenként.

Nagyon sajnálta, hogy nem vehetett részt abban a kísérletben, amiben egy percre megállították volna a szívét úgy, hogy közben lélegzik, és a 14 napos melóért 25 ezer dollárt (5,5 millió forintot) zsebelhetett volna be.