A glammodelleket kedvelő Kedves Ferenc 52. helyre került a Népszabadság Top 150 listáján, ami meglepő módon a leggazdagabb magyarokat mutatja be. Bódi Sylvi egykori kedvese a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskolán végzett, majd területi képviselőként helyezkedett el egy állateledelt forgalmazó cégnél. Később átigazolt a Purinához, majd 1999-ben önállóvá vált,és létrehozta saját cégét. Akkor még viszonylag könnyen jutott pénzhez, saját bevallása szerint ma már nem tudná azt elérni, amit akkor. Kedves nem szereti a gazdag szót, a mai napig este hétig dolgozik minden nap, és gyakran érzelmi alapú döntést hoz. Ilyen befektetése volt az Armani és a Capsula divatüzletek, mindkettőt be kellett zárnia. Kapcsolatai révén került be a bulvármédiába, melynek "megvolt a maga szépsége és szörnyűsége is".

Tervei szerint néhány év múlva már csak golfozni fog, de addig is az élelmiszeripar felé kacsintgat. Állateledelit jelenleg 12 országba terítik, a gyártás 25 százaléka megy külföldre, mintegy ötmilliárd forint értékben. Vagyona egyébként csökken, 2010-ben és 2011-ben még 14,7 milliárd forinttal került be a kiadványba.

Kedves Ferenc sétálgatott már Sári Évivel, kavart Debreczeni Zitával, de más glammodell is szerepelt már a listáján. Mi ezt megértjük, ha sok pénze lenne, nem venné magát körbe jobbnál- jobb nőkkel?

A fenti posztot kommentálhatja Facebook oldalunkon.

Kövessen minket a Facebookon is!