Bozsek Márk az X-Faktor történetében egyedülálló dolgot tett, úgy döntött, hogy kiszáll az egészből. "Jelenleg nem érzem elég erősnek magam ahhoz, hogy ezt a versenyt végig tudjam csinálni" – mondta tegnap este az RTL Klub Fókusz című műsorában a Barátok Köztből megismert Bozsek.

Kolosi Péter ezután azt mondta, nekik tudomásul kell venniük Bozsek döntését, viszont azt is hozzátette, hogy ezzel együtt nem tudják tartani az adásmenetet, beugrót pedig esélyük sincs találni 24 óra alatt. A Blikk szerint azonban Bozsek visszalépésével meglett az esély arra, hogy visszahozzák a tinilányok kedvencét, a múlthéten kiesett ByTheWayt, és akkor végre Szikora sem akarná otthagyni a világ legunalmasabb tehetségkutatóját.

"Lehetne kevesebb versenyzővel folytatni, de akkor nem tartana addig a műsor, ahogy terveztük, ezért azt a döntést hoztuk Herman Péter ­kreatív producerrel és Kolosi Péter programigazgatóval, hogy az utolsó kiesőt, vagyis a ByTheWayt hozzuk vissza. Az X-Faktor szabályai ezt megengedik, ez a logikus megoldás" – mondta Schiwert-Takács László, a műsor kreatív főszerkesztője, aki szerint nem volt váratlan Bozsek döntése. "Már a múlt szombati adás után el volt szontyolodva. Azt mondta, nem akar senkit cserbenhagyni. Aztán lelkiismeret-furdalása volt, hogy vasárnap nem ő párbajozott, hanem a ByTheWay. Bátor volt azzal, hogy átadta a helyét olyannak, akit magánál jobbnak érzett."

A fenti posztot kommentálhatja Facebook oldalunkon.

Kövessen minket a Facebookon is!