Miley Cyrus és testrészei ezt a díjátadót (EMA) is maguk alá gyűrték, mint az MTV videós díjkiosztóját. De tanultunk az esetből, és most megmutatjuk, mi történt még rajta kívül az egykori zenecsatorna európai zenét díjazó eseményén. Elsőként például Iggy Azaleát tekinthetik meg galériánkban, aki szép, borotvált szeméremdombbal készült. (Egészen rettentően nagy méretben itt megnézheti.)

Na, de az ilyesmi nemcsak a villantásról szól, hanem az éneklésről is – tudják, pont, mint az X-Faktor. Az alábbi fotón például Caro Emerald énekesnőt láthatja, akire már csak azért is emlékezhet, mert Csobot Adél mindenhol az ő That Man című dalát énekli. (Jól teszi.) De ha a képre kattint, azt is megnézheti, szerintünk kire hasonlít veszettül.

És most valami egészen más: felismeri az alábbi fotón látható két fiatalembert? Annyit segítünk, hogy testvérek, és az övék az új Gangnam Style, csak nyilván sokkal, sokkal jobbak Psy-nál. Kattintásra kiderül, ha amúgy nem jutna eszébe.

Bizony, ők itt az Ylvis, tudják, a rókás fiúk, akik norvégok: Vegard Ylvisåker és Bard Ylvisåker. Hülye dalokat írnak mindenről, legyen az a Stonehenge értelmezhetetlensége, vagy Jan Egeland férfiúi és diplomáciai kvalitásai. Jó, ez talán könnyű rejtvény volt, lássunk még valakit. Ráismer a sorozatszereplőre? Galériánk rejti a megfejtést!

Eközben máshol: Miley Cyrus twerk-mániája minden kétséget kizáróan a gyöngyösi Gyöngyszem Áruházból indult. Csak hogy megemlékezzünk erről is (a bal oldali kép szintén az EMA-n készült).

Végül pedig Sylvie Van der Vaartról kell megemlékeznünk, aki azt csinálta, amit általában szokott: semmit, de közben megmutatta, milyen jó alakja van. Hát ilyen.