Lang Györgyi: Nem fogom befizetni a büntetést!

tt
2013.11.14. 07:49

Az énekesnő rokkantkártyáját hamisnak hitték a parkolóőrök, ezért megbüntették két hete Budapest belvárosában. Amikor az ügyfélszolgálatra ment, hogy panaszt tegyen, kiderült, hogy tolószékkel nem is tud bemenni hivatalosan intézkedni, mert vékony és meredek lépcsősor vezet az irodához. A parkolócég kivizsgálta az ügyét, azonban a napokban megkapott végeredmény szerint Lang Györgyi rokkantkártyája hamis. "Egy rokkant egy kártyát kap, nekem is csak egy van. Ez kéttenyérnyi laminált kártya, hologramos matricával. Ha van nekem egy eredeti, akkor miért lenne okom hamisítani magamnak még egyet? Életszerűtlen még a feltételezés is! Továbbra is állítom, hogy valódi a parkolási kártyám, 2015-ig érvényes, és továbbra is kikérem magamnak ezt az eljárást. Természetesen nem fogom befizetni a büntetést. Eddig nem akartam pereskedni, de lassan elfogy a türelmem, és kénytelen leszek a törvény erejével megvédeni magam. Elképesztő, hogy Európa közepén így vegzálhatnak egy nyilvánvalóan mozgáskorlátozott embert!" – nyilatkozta Lang Györgyi a Borsnak. 

Budapest, 2009. április 22. Lang Györgyi színész, énekes, a Magyarországi Kisebbségek Pártjának európai parlamenti képviselőjelöltje.
Budapest, 2009. április 22. Lang Györgyi színész, énekes, a Magyarországi Kisebbségek Pártjának európai parlamenti képviselőjelöltje.
Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI