A michigani Alan Markovitz, 59 éves sztirptízbártulajdonos nem sajnálta a pénzt, hogy exfeleségét megszívassa: az asszony mellett vásárolt magának Detroitban házat, majd a kertjébe egy 3,6 méter magas, felmutatott középső ujjú öklöt ábrázoló szobrot emeltetett 7000 dollárért. Az ex lánya, Lea Tuohy posztolta Twitterére a képet az alábbi szöveggel: „Mennyire őrültnek kell lenni ahhoz, hogy az exfeleséged mellett vegyél házat, és egy ilyen szobrot állíttass a kertbe? Nagyon elegáns, Alan!” – írja a lány november 11-én.

A Detroit Free Press azt írja, Markovitz ismert arc Detroitban, és lányával, Tiffanyval lakik a szobros házban. 1980-ban szállt be a sztriptízbár-bizniszbe, azóta elég sokat keresett ezzel, viszont kétszer meglőtték és szoros kapcsolatot ápol a maffiával is. Könyvet adott ki életéről 2009-ben, és szerepelni fog az HBO 2014-ben induló Topless Prophet című realityjében.

Ez a szobros ötlet...

Két évig volt házas azzal a nővel, akit most a szoborral szívat (nem viccel, éjjel reflektorok világítják meg a felemelt középső ujjat), azért váltak el, mert a nő állítólag megcsalta egy barátjával. Válásuk után össze is költözött a férfival: „Már rég túlvagyok rajta! Ez az ügy a pasiról szól. Arról, hogy ő nem viselkedett férfiként!” – mondta Markovitz a Deadline Detroitnak a szobros ügyről. Nekünk a Maffiózók jobb jelenetei jutnak eszünkbe erről a húzásról, önnek mi a véleménye? Vicces szívatás az egész, vagy oltári parasztság? Szavazzon!