Jennifer Lawrence mostanában egyfolytában Az éhezők viadala: Futótűz című filmje bemutatóira jár, csütörtök este Rómában villantott egyet, pénteken már Párizsban. Míg a római oldalmellre hihettük azt, hogy véletlenül került elő, a párizsi ruha esetében már nem is reménykedhetünk abban, hogy a rövid hajú színésznő stylistja véletlenül talál mindig olyan ruhát, amiben majdnem minden látszik.

A ruha természetesen most is Christian Dior Couture, mint minden fontos eseményen és filmpremieren, hisz épp Lawrence a márka arca: talán ennek a kötelező márkahűségnek köszönhető, hogy egyre több a melléfogás, lehet, hogy egyszerűen elfogytak azok a Dior estélyik, amik illenek a színésznőhöz?

Mert bár a férfiak szerint biztos remekül áll Lawrence-en az elöl végighasított, tüllel toldott, kivágott ruha, sajnos ez minden, csak nem egy kifinomult darab. Viszont végre aki akarja, megnézheti, hogy néz ki Lawrence belső melloldala, és hogyan gömbölyödik a színésznő bal melle. A jobb mellének megint csak a külső oldalát lehet nézegetni, de mindenképp megéri a galériára kattintani!