Jessica Hart Victoria’s Secret modelltől azt kérdezte a Women’s Wear Daily jóindulatú riportere, hogy szerinte az esten fellépő – amúgy nagyon szép – Taylor Swift lehetne-e VS angyal. Erre egy válasz létezik: nem. Hiszen a fehérneműmárka modelleit szigorú castingokon, a világ legjobb és legismertebb modellei közül választják ki, akármilyen jó csaj Swift, neki esélye se lenne.

Persze a 27 éves Hart is nemet mondott, úgyhogy most mindenki őt utálja, amiért beszólt Swiftnek: „Nem. Szerintem remek előadó, de szerintem nem illik közénk. Nem tudom, szabad-e ilyet mondanom. Szerintem itt legtöbbünknek 14-15 éves karrier van a háta mögött, én azért lehetek itt, mert rengeteg a tapasztalatom, az önbizalmam, és tudom, hogy éljek békében önmagammal. Szerintem ez korral jön” –mondta a modell a lapnak.

A 23 éves Swift az idei shown Fall Out Boyjal és a Neon Jungle mellett lépett fel, korábban Rihanna, Justin Bieber és Kanye West is kifutóra lépett már a modellek mellett – na közülük se lenne jó senki Victoria’s Secret modellnek.